Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu İktisadi ve İdari Bilimler Bölüm Seminerlerinin İlk Konuğu Oldu...

İzmir Bakırçay Üniversitesi  Rektör Yardımıcsı Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölüm Seminerlerinin ilk konuk konuşmacısı olarak “Algı Yönetimi” üzerine sunumunu gerçekleştirdi.

Küresel rekabet ortamında ve özellikle sosyal medyadaki son gelişmeler çerçevesinde algı yönetimi kavramını ele aldığı sunumunda algılama ile ilgili teknik bilgi ve tanımları ortaya koymuştur. Aynı zamanda algı yönetimi alanında yapılan çalışmalardan ve vaka analizlerinden örnekler sunmuştur. Bu çerçevede akademisyenlerimizin geniş katılımla ve ilgili ile dinlediği ilk Bölüm Seminerimizi onurlandırmasından dolayı kendisine tekrar teşekkür ederiz.